Spuiweg 13 | 5145 NE Waalwijk T 085-8770381 Einfo@heriprojecten.nl
Heri interieur projecten
Penthouse interieur Tilburg

Penthouse interieur Tilburg

Terug naar overzicht
Voor dit penthouse in Tilburg moest een nagenoeg casco ruimte ingedeeld en ingericht worden. Een mooie klus voor HERI Projecten.
Naast de entree in de hal is een toilet geplaatst met zelf ontworpen fonteintje van composiet materiaal.
Door de grote metalen asymetrisch draaiende deur kom je de woonkamer binnen.
Hier is een stijlvol vormgegeven 'open' haard geplaatst, met links daarnaast een inbouw boekenkast met wijn-klimaatkastje.
De grote open woonkeuken, met diep kookeiland en daar achtergeplaatste kastenwand, biedt plaats aan de koelkasten, ovens, magnetron, vaatwasser en verborgen keukenapparatuur en espresomachine.
De hoge kastenwand is tevens de afscheiding voor de master bedroom en verbergt aan die zijde 2 kledingkasten. In dit slaapvertrek valt meteen het ruime ligbad op, gemaakt van composiet materiaal. Achter de wand van dit bad bevindt zich de dubbele wastafel, eveneens van composiet.
Links is de open douche en een tweede toilet.
Direct achter de wastafel is een grote inloopkast geplaatst. De linker kast is tevens de scheidingswand voor de logeerkamer, waarin ook hoge kasten zijn aangebracht.
Als laatste is de technische ruimte voorzien van een kastenwand, waarin een wasbak en zowel de wasmachine als de droger.
© Copyright by Heri interieur projecten 2022 | Privacy Verklaring
Webdesign & Realisatie by Online Identity